Purematching + B.A.A.N.

Voor werkgevers

Wilt u als werkgever graag flexwerkers inzetten voor een klus of wilt u structureel flexibele uitzendkrachten inzetten? Dan heeft u aan VoornePutten een hele goede partner! Wij zorgen er met ons purematching beleid voor dat u altijd geschikte werknemers op de werkvloer hebt staan.
Ook spoedaanvragen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij bieden u hulp bij het verzorgen van grotere groepen mensen om arbeidspieken op te vangen of een grote klus aan te kunnen nemen

Jouw partner in personeelsvoorziening

Wij zien onszelf als partner en voeren een hedendaags partnership beleid. Bij VoornePutten betekent dit dat uw dagelijkse zorgen en belangen die van ons zijn. Als uw partner gaan we resultaatgericht te werk en zijn we continu op zoek naar de beste arbeidsoplossingen tegen de laagst mogelijke kosten.

Purematching beleid

Iemand die goed in zijn vel zit, presteert beter. Vanuit dat principe gaan wij op zoek naar de ideale match tussen werkgever en werknemer. VoornePutten hanteert daarom een intensief purematching beleid, dat al begint bij onze kantoren in Polen, Letland, Roemenië en Moldavië. Purematching is dé basis voor een goede samenwerking tussen u en onze uitzendkrachten.

Het is onze doelstelling om onze relaties zoveel mogelijk profijt te bezorgen van onze medewerkers en vice versa. Dit doel streven we na door niet te stoppen bij het aanleveren van flexwerkers, maar daar juist te beginnen. Wij vinden dat begeleiding op de werkplek één van de middelen is om succesvol zijn. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderende omstandigheden en zijn we een constant aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en natuurlijk onze uitzendkrachten.

B.A.A.N. – Bedrijfs Analyse Arbeids Normen

Iedereen werkt graag efficiënt. Daarom heeft VoornePutten het B.A.A.N. concept ontwikkeld. B.A.A.N. staat voor Bedrijfs Analyse Arbeids Normen. Om efficiënt te produceren bent u altijd bezig met de optimalisatie van het productie- en arbeidsproces. Wij kijken met behulp van het B.A.A.N. principe samen met u als werkgever naar de combinatie van verschillende factoren die voor de optimalisatie van het productie- en arbeidsproces kunnen zorgen. Door het arbeidsproces continu te monitoren, kan het proces op basis van de verkregen inzichten aangepast worden. Dit kan u een besparing van 5 tot 20 procent van de arbeidskosten opleveren.

Vind jouw nieuwe gemotiveerde werknemer

Wilt u graag hulp bij het vinden van geschikte werknemers voor uw bedrijf? VoornePutten staat voor u klaar! VoornePutten neemt u de zoektocht naar de perfecte kandidaat volledig uit handen.

U bent altijd vrij om bij ons binnen te lopen of contact op te nemen.

Wij bieden u :

  • Flexibiliteit maar continuïteit
  • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Kennis en ervaring van bedrijfsprocessen
  • Een snelle reactie op al uw vragen
  • Vakkundige medewerkers
  • Een betrokken adviseur en korte lijnen
  • Betrouwbaarheid en zekerheid
  • Geen werkgevers risico
Schuiven naar boven