Over Voorneputten

Over Voorneputten Uitzendbureau

Een betrouwbare partner in flex-werk

Sinds 1999 is VoornePutten Uitzendbureau een betrouwbare partner in het uitzenden en begeleiden van (Oost-Europese) flexwerkers. Dankzij onze jarenlange ervaring met uitzendwerk is VoornePutten Uitzendbureau uitgegroeid tot een betrouwbare partner.

VoornePutten Uitzendbureau is gevestigd in Maasland (Westland).
Daarnaast hebben we drie vestigingen in Polen, één in Letland, één in Roemenië en één in Moldavië. Hier vindt de werving en selectie van onze uitzendkrachten plaats.
Wij kunnen een continu aanbod van gemotiveerd personeel in verschillende sectoren garanderen.

Het succes van VoornePutten Uitzendbureau is gedreven personeel. Met onze kennis en ervaring begeleiden wij het complete uitzendtraject. Door actief mee te denken kunnen wij helpen uw productieproces efficiënter te maken en zo de uiteindelijke kosten verlagen.

Controle en zekerheid zijn zeer belangrijk. Om uw ketenverantwoordelijkheid te waarborgen zijn wij  ABU-lid. Tevens zijn wij NEN 4400-1 normering gecertificeerd en is onze huisvesting Stichting Normering Flexwonen (SNF) gecertificeerd; hét keurmerk van de ABU.

VoornePutten Uitzendbureau is uw partner in zeker flexwerk!

Branches

Onze klanten en uitzendkrachten zijn werkzaam in alle branches. Onze accountmanagers en recruiters zijn professionals met ieder een eigen specialisme waardoor we alle vak- en branchekennis in huis hebben.

Enkele voorbeelden van branches waarin wij actief zijn:

–  AGF                                                       – Tuinbouw                                 – Logistiek                         – Schoonmaak
–  Bloemen en planten                          – Bouw                                         – Techniek                         – Zorg

Schuiven naar boven