Missie & Visie

Missie

Dagelijks zijn wij op zoek naar de juiste match. De juiste werknemer inzetten waar zijn of haar kwaliteiten en capaciteiten het beste tot zijn recht komen; op deze manier werken wij graag mee aan optimale resultaten voor uw bedrijf! De eerste prioriteit hierbij is een gemotiveerde werknemer. Dit bereiken wij door onze werknemers met respect te behandelen, tijdig op de juiste manier uit te betalen en te zorgen voor prettige woon- en reis omstandigheden. Uiteindelijk zijn de werknemers ons visitekaartje en bepalen zij ons succes.

Visie

Naast de werknemer is natuurlijk de organisatie uiterst belangrijk. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring in het uitzenden van Oost-Europees personeel en werken continu aan onze processen, zodat wij de altijd veranderende vragen adequaat op kunnen blijven lossen. Op iedere afdeling hebben wij mensen die hun vak verstaan en problemen zien als uitdagingen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat VoornePutten Uitzendbureau groeiende is, ondanks de economisch moeilijke tijden. Groei die bereikt wordt door een hoge mate van betrouwbaarheid naar onze klanten en werknemers toe. Onze ambitie is om deze groei voort te zetten op een uitsluitend verantwoorde wijze en nooit ten koste van onze kracht, waarmee wij een sterke plaats in de uitzendbranche verworven hebben.

Schuiven naar boven