Inschrijven

Inschrijven

Bij Voorneputten Uitzendbureau geloven we dat persoonlijke presentatie (bijvoorbeeld video-berichtindeling) belangrijk is als CV of als motivatiebrief. Om ervoor te zorgen dat we u op de best mogelijke manier aan werkgevers kunnen presenteren, moeten we een beeld hebben van uw opleiding en ervaring. We hebben het proces zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt.

1

registratie

Vul alle velden van het registratieformulier in. Wij gebruiken deze informatie alleen ten behoeve van het vinden van een geschikte baan. Jouw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig opgeslagen en niet voor andere doeleinde gebruikt

2

We bellen je

Nadat we de juiste baan voor u hebben gevonden, zijn we het eens over de datum voor het bespreken van de details van de functie met u. We kunnen u bellen op uw mobiele telefoon of contact opnemen met de app Skype, Google Hangouts of WhatsApp.

3

Elektronische postverificatie

Als je het leuk vindt, sturen we je een (elektronisch) standaard arbeidscontract, zodat je specifieke wensen bij ons kunt zien en delen. Nadat de definitieve overeenkomst digitaal is ondertekend, gaan we direct aan het werk!

Schrijf je in

Schuiven naar boven